Zwarte pietjes gezocht

_MG_3462

Voor de intocht van Sinterklaas in Bilthoven op zaterdag 23 november en het Pietenhuis in de Kwinkelier op zaterdag 30 november zoeken wij gezellige jongens en meiden die lekker zwarte piet willen spelen. Dat gaat natuurlijk niet zonder voorbereiding. Er is een speciale pietencursus tussen 13.00 en 16.00 uur in de Theaterkoffer. Meer informatie en/of aanmelden via onze e-mail of bel met Petra. Je kunt natuurlijk ook de winkel even binnenlopen. Nieuwsgierig wat de pietjes zoal doen? Kijk maar even bij de fotoalbums. https://www.lievejuffrouwstippel.nl/sinterklaas-2012/

Petra van der Steeg
Petra van der Steeg

Petra van der Steeg, beter bekend als Juf Stippel, is het kloppend hart achter de Theaterkoffer, een plek waar creativiteit en gemeenschapszin samensmelten. Met een carrière die zich uitstrekt over meer dan drie decennia als danseres, theatermaakster, kleuterleidster en docente, heeft Petra haar leven gewijd aan het verspreiden van kunst en vreugde. Haar ervaringen variëren van het lesgeven in Bilthoven en Hilversum tot het werken met de legendarische Herman van Veen en het Harlekijn Danstheater. Haar onverzadigbare honger naar kennis en innovatie heeft haar geleid tot het volgen van een cursus cultuurcoördinator, steeds met het doel om vernieuwingsonderwijs te omarmen en te bevorderen.

De Theaterkoffer is niet alleen een uitlaatklep voor haar passie, maar ook een jaarlijkse traditie waarin jonge talenten schitteren in grootse voorstellingen. Petra's visie reikte verder toen ze in 2010 de deuren opende van haar winkel, een broedplaats voor kunst en creativiteit, dankzij de steun van de gemeente en de winkeliersvereniging. Haar vastberadenheid en innovatieve geest hebben de leefbaarheid en gezelligheid in het centrum van Bilthoven versterkt, waar ze nu als spil in de evenementenorganisatie staat. Petra, of Juf Stippel, is een ware inspiratiebron, een bewijs dat met samenwerking, creativiteit en een beetje stippelwijsheid, je zelfs de meest uitdagende situaties kunt omtoveren tot kansen voor groei en samenhorigheid.

Artikelen: 30