Stem nu op de Theaterkoffer

Verkiezing De Biltse Ondernemer van het Jaar 2013

Heeft u waardering voor een lokale winkel, een bedrijf of een startende ondernemer/onderneming? Toon uw waardering en steun de ondernemer door hem/haar aan te melden voor de titel Ondernemer van het jaar 2013 van gemeente De Bilt!

Voor de vierde keer organiseren de gemeente De Bilt, de Lions Club De Bilt-Bilthoven en de Biltse Ondernemers Federatie (BOF) de verkiezing “De Biltse ondernemer van het jaar”.

Bedrijven, instellingen en inwoners kunnen via www.debiltseondernemer.nl tot 15 oktober aanstaande geschikte kandidaten voor deze titel aanmelden. Op 27 november worden de winnaars officieel bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis.

Ondernemers kunnen genomineerd worden in drie categorieën, te weten:
• Winkeliers
• Bedrijven
• Startende ondernemers*

In iedere categorie wordt een ‘Biltse ondernemer van het jaar’ gekozen. Bedrijven, instellingen en inwoners kunnen van 15 augustus tot 15 oktober aanstaande kandidaten voor deze titel aanmelden.

Dit kan door het aanmeldingsformulier, te vinden op eerdergenoemde websites, in te vullen en op te sturen aan: Houwing – Van Beek Notarissen, Soestdijkseweg Noord 267, 3721 AE Bilthoven, of te mailen aan: info@houwingvanbeek.nl

De criteria waarop de kandidaten dit jaar worden beoordeeld zijn:
• Passie en overtuiging
• Klantgerichtheid
• Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen
• Continuïteit

Kijk voor meer informatie over de verkiezing Biltse ondernemer van het jaar op www.debiltseondernemer.nl.

Petra van der Steeg
Petra van der Steeg

Petra van der Steeg, beter bekend als Juf Stippel, is het kloppend hart achter de Theaterkoffer, een plek waar creativiteit en gemeenschapszin samensmelten. Met een carrière die zich uitstrekt over meer dan drie decennia als danseres, theatermaakster, kleuterleidster en docente, heeft Petra haar leven gewijd aan het verspreiden van kunst en vreugde. Haar ervaringen variëren van het lesgeven in Bilthoven en Hilversum tot het werken met de legendarische Herman van Veen en het Harlekijn Danstheater. Haar onverzadigbare honger naar kennis en innovatie heeft haar geleid tot het volgen van een cursus cultuurcoördinator, steeds met het doel om vernieuwingsonderwijs te omarmen en te bevorderen.

De Theaterkoffer is niet alleen een uitlaatklep voor haar passie, maar ook een jaarlijkse traditie waarin jonge talenten schitteren in grootse voorstellingen. Petra's visie reikte verder toen ze in 2010 de deuren opende van haar winkel, een broedplaats voor kunst en creativiteit, dankzij de steun van de gemeente en de winkeliersvereniging. Haar vastberadenheid en innovatieve geest hebben de leefbaarheid en gezelligheid in het centrum van Bilthoven versterkt, waar ze nu als spil in de evenementenorganisatie staat. Petra, of Juf Stippel, is een ware inspiratiebron, een bewijs dat met samenwerking, creativiteit en een beetje stippelwijsheid, je zelfs de meest uitdagende situaties kunt omtoveren tot kansen voor groei en samenhorigheid.

Artikelen: 30