Sint logeert in de Kwinkelier

In Winkelcentrum De Kwinkelier vind je vanaf 16 november een echt Pietenhuis! Zaterdag 16 november van 13.00 tot 16.00 uur is er een echte Pietencursus, daarvoor kun je je opgegeven bij de Theaterkoffer. Zaterdag 23 november gaan vanaf 11.00 uur de gordijnen open en kan iedereen de pieten zien en rond 13.00 uur zullen ze alle voorbereidingen treffen voor de ontvangst van Sinterklaas. Op zaterdag 30 november kunnen kinderen vanaf 12.00 uur het Pietenhuis bezoeken. Als je een brief wilt sturen aan Sinterklaas of Piet kan dat aan sinterklaasbilthoven@gmail.com.IMG_1586

Petra van der Steeg
Petra van der Steeg

Petra van der Steeg, beter bekend als Juf Stippel, is het kloppend hart achter de Theaterkoffer, een plek waar creativiteit en gemeenschapszin samensmelten. Met een carrière die zich uitstrekt over meer dan drie decennia als danseres, theatermaakster, kleuterleidster en docente, heeft Petra haar leven gewijd aan het verspreiden van kunst en vreugde. Haar ervaringen variëren van het lesgeven in Bilthoven en Hilversum tot het werken met de legendarische Herman van Veen en het Harlekijn Danstheater. Haar onverzadigbare honger naar kennis en innovatie heeft haar geleid tot het volgen van een cursus cultuurcoördinator, steeds met het doel om vernieuwingsonderwijs te omarmen en te bevorderen.

De Theaterkoffer is niet alleen een uitlaatklep voor haar passie, maar ook een jaarlijkse traditie waarin jonge talenten schitteren in grootse voorstellingen. Petra's visie reikte verder toen ze in 2010 de deuren opende van haar winkel, een broedplaats voor kunst en creativiteit, dankzij de steun van de gemeente en de winkeliersvereniging. Haar vastberadenheid en innovatieve geest hebben de leefbaarheid en gezelligheid in het centrum van Bilthoven versterkt, waar ze nu als spil in de evenementenorganisatie staat. Petra, of Juf Stippel, is een ware inspiratiebron, een bewijs dat met samenwerking, creativiteit en een beetje stippelwijsheid, je zelfs de meest uitdagende situaties kunt omtoveren tot kansen voor groei en samenhorigheid.

Artikelen: 30