Juffvrouw Stippel is ook op Het Kidsevent!

Het-Kidsevent_poster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 16 februari wordt voor het eerst ‘Hét KidsEvent’ georganiseerd in Baarn. Tijdens dit sfeervolle festival kunnen kinderen met hun (groot)ouders de voorjaarsvakantie inluiden!

Hét KidsEvent vindt plaats op zondag 16 februari tussen 11.00 – 15.00 uur in ‘Het Poorthuis’, Kerkstraat 28 in Baarn voor met name kinderen in de basisschool leeftijd.  Hier presenteren ongeveer twintig deelnemers hun activiteiten. De kinderen gaan o.a. circus kunstjes leren, geschminkt worden, knutselen met Juffrouw Stippel, kaarsen rollen met een imker, sport testjes afnemen, kanonskogels gooien voor piraten, griezelige voorwerpen raden uit de heksenketel, haar & make-up make-over en nog veel meer!

Voor maar €5 entree p.p. zijn de kinderen lekker een middagje uit. Een greep uit de deelnemers: Circus Sambal, Hoeraikbenjarig, Theaterkoffer en Juffvrouw Stippel, Kleine Avonturen, Fratz en Twwo, Imkerij ’t Schuurtje, Sportivun, De Eemhof. Op de site van Hét KidsEvent staat de actuele lijst van de deelnemers.

Het wordt een educatief, cultureel, sportief, creatief maar vooral super leuk uitje voor het hele gezin: deze voorjaarsvakantie begint al goed!

Petra van der Steeg
Petra van der Steeg

Petra van der Steeg, beter bekend als Juf Stippel, is het kloppend hart achter de Theaterkoffer, een plek waar creativiteit en gemeenschapszin samensmelten. Met een carrière die zich uitstrekt over meer dan drie decennia als danseres, theatermaakster, kleuterleidster en docente, heeft Petra haar leven gewijd aan het verspreiden van kunst en vreugde. Haar ervaringen variëren van het lesgeven in Bilthoven en Hilversum tot het werken met de legendarische Herman van Veen en het Harlekijn Danstheater. Haar onverzadigbare honger naar kennis en innovatie heeft haar geleid tot het volgen van een cursus cultuurcoördinator, steeds met het doel om vernieuwingsonderwijs te omarmen en te bevorderen.

De Theaterkoffer is niet alleen een uitlaatklep voor haar passie, maar ook een jaarlijkse traditie waarin jonge talenten schitteren in grootse voorstellingen. Petra's visie reikte verder toen ze in 2010 de deuren opende van haar winkel, een broedplaats voor kunst en creativiteit, dankzij de steun van de gemeente en de winkeliersvereniging. Haar vastberadenheid en innovatieve geest hebben de leefbaarheid en gezelligheid in het centrum van Bilthoven versterkt, waar ze nu als spil in de evenementenorganisatie staat. Petra, of Juf Stippel, is een ware inspiratiebron, een bewijs dat met samenwerking, creativiteit en een beetje stippelwijsheid, je zelfs de meest uitdagende situaties kunt omtoveren tot kansen voor groei en samenhorigheid.

Artikelen: 30